Novi Sad
09.11.2011.
07:36 > 08:50
Ulaznice za besplatno plivanje i klizanje na Spensu do sada je podiglo oko 29.000 Novosađana.
  • leonardo

    13.12.2011 22:51
    Redovnim platišama treba da pošalju karte sa računom,ako im već pripadaju,a ne samo plaćen poslednji račun pa u red,stvarno nema smisla.
  • zolja

    12.12.2011 10:26
    tuga brate
    meni j e sve to ok.samo me mrzi da stojim u redu ,sto ne posalju sa racunom karte na svaku adresu,to bi bio posao a ne da stojimo ko ......,taman smo se odvikli sad ponovo
  • Tiberius

    11.11.2011 07:51
    ja sam to uradio, otisao tri puta, uzeo karte za mesec dana i sve super. a sada ce osim sto su napravili sebi problem, napraviti problem i ljudima koji ce stajati u redovima. izem ti akciju i genija koji je to smislio. bolje da su odmah podelili mesecne karte
  • očajnik

    10.11.2011 09:15
    kako smo jeftini
    kako je lako jeftino kupiti ovaj jadni narod, besplatne ulaznice koje su dobijene nezakonitim opraštanjem duga za spens sa hladnom vodom (skoknite malo do Segedina da vidite šta je topao zimski bazen) i grbavi led na klizalištu prošaran barama u posebnim terminima. Bruka. Da li će penzioneri koji ne mogu da plivaju i klizaju dobiti novac mesto ulaznica a najredovnije su platiše.čekaj narode u reovima , davno nisi, a kad opet budeš glasao za SPO i njima slične čekaćeš opet u redu ali ne za bazen..
  • Plivač

    09.11.2011 11:35
    Cesija
    To se zove dobro odrađena cesija. Informatika oprosti SPENS-u, SPENS oprosti Teniskom klubu, Teniski klub oprosti Rodniju i Delboy-u i svi srećni i zadovoljni a mi plaćamo.
  • @ exit

    09.11.2011 09:59
    "kad je džabe i sirće je slatko..."

    Poenta je sto ovo takoreci nije dzabe. Usluge koje placamo preko Informatike su prevelike jer su cene nabijene da bi partijski drugovi svih fela svakog meseca dobili svoj dzeparac za rad koji ne obavljaju tako da su gradjani prakticno ove ulaznice vec odavno platili. A i vreme je da se na neki nacin povuce crta izmedju redovnih platisa i onih koji se prave ludi (na stranu oni koji stvarno nemaju para). Do sada su i redovne platise i oni koji ne placaju Informatiku imali potpuno istu uslugu pa se postavlja pitanje u cemu je poenta placanja racuna. Komsija u zgradi niti placa vodu, niti grejanje a obe stvari mu se redovno isporucuju kao i ostalim stanarima u zgradi koji svoje racune placaju. Ovde se uopste ne radi o nekom ko nema para vec o bezobrazluku. Zvanicno on nigde ne radi, nema nikakvih primanja a stalno se vozika kolima, vidim da svaki dan dovlaci pune kese hrane, deca su mu uhranjena, napojena, sa skupim mobilnim telefonima, zena se stalno pirlita kod frizera i manikira, oblaci po poslednjoj modi. A odakle mu pare? Lik je nakupac i drzi nekoliko tezgi na tri novosadske pijace. Cak ni ne stoji za tim tezgama vec neki bakutaneri za dnevnicu. Zvanicno on nema ni prebijene pare u dzepu pa kao zato ne placa racune, ali nezvanicno sa novcem koji ima moze sve zajedno sa stanovima da nas kupi u ulazu.
  • Perica

    09.11.2011 09:21
    karte
    Moj prvobitni plan da ove nedelje uzmem karte (broj karata koje dobijem je dovoljan za mesec dana) i da ih polako trosim do kraja meseca je propao.

    Od ovo nedelje dele karte oznacene brojem nedelje tako da neiskoriscene karte propadaju.

    Da bi imali karte za sledecu nedelju opet morate stati u red i cekati.

  • exit

    09.11.2011 09:21
    kad je džabe i sirće je slatko...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna